Video produkcija Novi Sad

Video produkcija je proces stvaranja digitalnog video sadržaja koji se dalje može koristiti na vašem web sajtu, društvenim mrežama, na TV-u, kao i u kućnim uslovima. Bilo da vam je potrebna reklama za promociju vaše kompanije i brenda, ili želite da sačuvate poseban događaj u digitalnom obliku, na pravom ste mestu. Lokacija na kojoj najčešće radim je Novi Sad, ali me možete kontaktirati za snimanje na bilo kojem mestu u Srbiji. Pogledajte usluge snimanja koje nudim.

Košarkaš

Snimanje utakmica i sportskih događaja

Kao neko ko je ceo život u sportu, jedna od omiljenih stvari u kojima najviše uživam mi je snimanje košarkaških utakmica ali i svih ostalih sportova. Danas međutim nije dovoljno samo snimiti poslati i to je to. Po meni još bitiji deo je editovanje samog videa, to jest: Intro za

Pročitajte više »

Video produkcija cene

Video produkcija obuhvata različite usluge, tako da se cene razlikuju. Za većinu usluga video produkcije cene se kreću od 80€. Ako vremenski uslovi ,lokacija dozvoljavaju u snimanje videa možemo uljučiti i snimanje dronom koji video čini još zanimljivijim.