Obrada video materijala

Želite da video koji ste snimili izgleda profesionalno? Montaža i obrada video materijala je sledeći korak nakon snimanja. 

Pored profesionalnih programa za editovanje video materijala, obrada snimaka je moguća i preko raznih aplikacija na mobilnim telefonima. Međutim, mobilne aplikacije nemaju dovoljno mogućnosti koje imaju profesionalni programi za obradu snimaka. Neki od najboljih programa za profesionalnu obradu video materijala su  Pr,Ae,Ps,Lr…

obrada video materijala

Shvatam da ovaj i slični programi mogu biti komplikovani i da je potrebno mnogo vremena kako biste naučili da ih koristite. Ukoliko želite da se bavite montažom i obradom video materijala, svakako morate naučiti da ih koristite. Sa druge strane, ukoliko ne želite da potrošite previše vremena na učenje, pozovite mene i montiraću video prema vašim zahtevima u dogovorenom roku.

Obrada video snimka

Nakon što snimite video, sledi obrada video snimka. Ukoliko snimljeni video planirate da postavite na neku platformu (YouTube, društvene mreže i slično) potrebno je da znate koji format i koji sadržaj je najbolji za tu platformu. Dakle, ukoliko sami želite da snimite video, a ne želite da se obučavate za montažu i video obradu, dovoljno je da pozovete mene i montiraću snimak koji savršeno odgovara platformi za koju se odlučite.