Porodično snimanje i fotografisanje

Rad sa decom je posebno zanimljiv. Decu ne treba forsirati i terati da poziraju. Dopustićemo im da se igraju, uživaju. Neka im porodično snimanje bude igra. Onda nastaju oni iskreni i spontani trenuci koje želim da imate zauvek.

Snimanje porodičnih videa može da se obavi na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. Za snimanje videa na otvorenom uglavnom biramo lepe lokacije po vašoj želji ili dogovoru. Porodični video može da se snima i u zatvorenom prostoru, kao najčešće lokacije porodice biraju svoje domove ili snimanje tokom fotografisanja u studiju.

Porodica pozira za porodično snimanje i fotografisanje

Sačuvajmo momente koji će nam u budućnosti mnogo značiti

Porodični video uglavnom obuhvata kratak storytelling video. To je video koji ćete želeti da gledate iznova, da podelite sa svojim prijateljima i porodicom. To je uspomena koja ostaje zauvek sačuvana u video formatu.

Možete pogledati video koji smo snimili na otvorenom na jesen i snimanje u studiju (koje se često nudi uz porodično fotografisanje). Studijsko snimanje se obavlja u Novom Sadu.

Porodično fotografisanje

Porodično fotografisanje vršimo u studiju u Novom Sadu, u vašem domu ili na lokaciji na otvorenom. Profesionalno fotografisanje vaše porodice radim u saradnji sa jednim od najpoznatijih novosadskih fotografa Jelenom Surdučki. Prilikom fotografisanja u studiju, porodice se često odlučuju i za snimanje. Nakon snimanja i fotografisanja obrađujemo sav materijal i šaljemo vam u dogovorenom roku. U nastavku možete pogledati neke od fotografija, a sve fotografije i snimke potražite na našim profilima na instagramu @lodjinovideo i @jelena_surducki_fotograf .