Promotivni video

Da li ste znali da preko 65% saobraćaja na mobilnim telefonima čini video sadržaj? Ovaj procenat raste svake godine. Većina ljudi će u 2023. godini pre pogledati video, nego pročitati tekst. Ukoliko imate nalog na društvenim mrežama i sami možete doći do statistika i uveriti se da video snimci imaju mnogo više interakcija od objava na kojima je samo fotografija ili tekst. Promotivni video snimci kao i video reklame su sjajan način da pokažete vašu ponudu proizvoda ili usluga. Promo video možete podeliti i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Snimanje promotivnog videa

Snimanje promotivnog videa vršim na licu mesta. Nakon toga sledi montaža, obrada i slanje video snimka. Video snimak može biti opremljen u više formata, na primer format za instagram story ili za youtube. 

Promotivni video će vam pomoći da privučete pažnju i ostvarite više interakcija sa pratiocima na društvenim mrežama. Za razliku od tekstualnog sadržaja sa slikom, sa video snimkom zaista možete da prenesete svoju poruku i da doprete do kupaca. Svojim gledaocima (potencijalnim korisnicima usluga) možete pružiti stvarni uvid u to šta radite, kako radite i da li im vaša usluga zaista može biti od koristi.

Zanimljivo iskustvo koje želim da podelim sa vama je snimanje tatto majstora koji radi u Sremskoj Mitrovici. Klijent se odlučio za crno beli video.

Pored snimanja promo videa usluge, radim i snimanje promotivnog videa za proizvode. Ova mini reklama je odlična za deljene na drušvenim mrežama, a moji klijenti najčešće sponzorišu objave sa ovakvim video snimcima. Deljenje videa o proizvodu daje potencijalnim kupcima praktičan primer, bez odlaska u prodavnicu. Ovo je naročito korisno za sve koji prodaju proizvode online. Pogledajte promotivni video koji sam napravio za jedan salon venčanica.

Cena snimanja promotivnog videa

Cena snimanja promotivnog videa se formira u zavisnosti od vaših zahteva i kreće se od 80€. Naravno sve u zavisnosti od vremena snimanja , izbora rezolucije i našeg dogovora.

Fotografisanje proizvoda

Pored snimanja vršim i fotografisanje proizvoda i usluga u saradnji sa poznatim novosadskim fotografom Jelenom Surdučki. Tokom snimanja istovremeno možemo obaviti i fotografisanje tako da ćete brzo imati sav materijal koji vam je potreban za promociju. U nastavku možete pogledati kako izgledaju fotografije koje smo radili za neke od naših klijenata. Više fotografija i snimaka možete potražiti i na našim instagram profilima @lodjinovideo i @jelena_surducki_fotograf.