Snimanje dečijih rođendana

Pored fotografisanja dečijih rođendana, u poslednje vreme se sve više roditelja odlučuje i za snimanje dečijih rođendana. Umesto da sami snimate telefonom, ili da za to zadužite prijatelje, pozovite mene. Zabeležiću sve ključne, kao i spontane trenutke koje želim da imate zauvek.

Možete izabrati kraći video snimak, koji će odlično preneti atmosferu. To je snimak koji možete podeliti sa prijateljima i porodicom na društvenim mrežama ili im možete slati preko vibera. Za duži snimak se uglavnom odlučuju roditelji koji slave prvi rođendan svom detetu. Uz poručen duži snimak montiraću i jedan kraći koji ćete moći lakše da delite.

Plavi balon sa natpisom srećan rodjendan

Poklonite vašim mališanima, bakama, dedama i celoj porodici uspomenu u digitalnom sadržaju koju će uvek rado pogledati.

Snimanje prvog rođendana

snimanje decijeg rodjendana u dvorištu ukrašenom balonima

Prvi rođendan vašeg mališana je poseban događaj za celu porodicu. Roditelji mnogo vremena posvete organizaciji prvog rođendana, baš zato što je prvi. To je trenutak kada se okupljaju porodica i prijatelji, trenutak koji želite uvek da pamtite.

Snimanje prvog rođendana je odličan način da sačuvate uspomene u digitalnom obliku.

Fotografisanje za prvi rođendan je jedan od neizostavnih načina da sačuvate uspomene, ali se sve više roditelja odlučuje i za video snimak. Fotografija nam prenosi jedan momenat, a video celu atmosferu.

Cena snimanja dečijih rođendana

Cena snimanja dečijih rođendana se kreće od 50€ zavisi od toga koliko je video materijala potrebno, da li je potrebna obrada snimka i od specijalnih zahteva.

Kraći snimak – koji podrazumeva montiran storytelling video se uglavnom sastoji od dva snimka: jedan video u trajanju oko 2 minuta koji roditelji najčešće dele na društvenim mrežama; i video koji traje oko 10-15 minuta. Cena ovog paketa se kreće od 50€.

Ukoliko je u pitanju snimanje prvog rođendana, zahtevi su često da snimak traje oko sat vremena. Cena snimanja u tom slučaju je od 80€, a pored dužeg video snimka dobijate i kraći koji možete lakše deliti na društvenim mrežama.

Pogledajte kako smo proslavili jedan peti rođendan. U pitanju je kraći snimak koji roditelji najčešće dele. 

Na ovom rođendanu sam snimio nekoliko kadrova dronom. Mališani se uvek oduševe kada vide dron. To mi je posebno interesantno, zato sam i odlučio da snimanje dronom uvek bude gratis na snimanju dečijih rođendana. Besplatno snimanje dronom dobijate jedino ukoliko nam to prostor omogućava.

Kako dečiji rođendani prestavljaju intimne momente, koje porodica često želi da sačuva samo za najbliže, nisam u mogućnosti da sa vama podelim više snimaka. Vaše snimke ću objaviti jedino ukoliko za to dobijem vašu dozvolu.

Pusti video zapis