Snimanje nekretnina

Pored fotografisanja nekretnina, u poslednje vreme postoji sve veća potražnja i za snimanje nekretnina koje se prodaju ili iznajmljuju. Razlog rasta potražnje za ovakvim snimcima je taj što potencijalni kupci video snimke doživljavaju kao lično obilaženje. Video snimak nekretnina se najčešće koristi za promociju nekretnine preko oglasa na internetu ili na društvenim mrežama. Snimak može biti video tura nekretnine ili kratka video reklama nekretnine u vidu sroytelling-a, tokom koje će potencijalni klijenti moći da osete atmosferu koju pruža vaša nekretnina. U nastavku ćete saznati zašto je poželjno snimiti nekretnine za prodavanje ili iznajmljivanje, kako teče proces snimanja i koje su cene.

Dodatni razlozi za snimanje nekretnina

Prema dostupnim podacima, nekretnine koje se prodaju, a uz slike imaju i video snimak, pregledaju se čak do 285% više u odnosu na oglase koju su samo sa slikama. Da bi video reklama za nekretnine bila efikasna ključne su dve stvari: prvo, odličan i efektan video; drugo, odgovarajuća promocija.

Posebnu vrednost ovakvim snimcima daju i snimci dronom. Uz zakazano snimanje nekretnine, poklanjam i snimanje dronom. Ova akcija traje do kraja 2023. Godine.

Vikendica okružena u zelenilu

Kako snimamo nekretnine

Nakon što me pozovete obavićemo kratak telefonski razgovor u kojem ćete mi objasniti zbog četa želite da snimite nekretninu, da li imate ideju kako biste voleli da snimak izgleda. Zatim sledi kreiranje scenarija za snimanje. Video snimak se najčešće pravi kao video tura ili kao mini reklama, ali može biti napravljen i u drugim oblicima, prema vašim zahtevima.  Nakon što potvrdite kreiran scenario, dolazim na lokaciju nekretnine kako bih snimio scene. Najčešće imam zahteve da snimam enterijer i eksterijer. Montiran video materijal ću vam poslati u dogovorenom roku.

Cena snimanja nekretnine

Cena snimanje nekretnine na području novog Novog Sada i Srema se kreće od 80€. Ukolko se nekretnina nalazi malo dalje, obračunavam dodatne troškove prevoza do lokacije.

Ukoliko se dogovorimo, uz snimanje nekretnine radim i fotografisanje. Kombinacija videa i fotografije je često najbolje rešenje. Fotografisanje radim u saradnji sa poznatim novosadskim fotografom Jelenom Surdučki. Ukoliko me pozovete do kraja 2021. Godine, dobićete na poklon i nekoliko fotografija i snimaka napravljenih dronom.

Mogu vam pokazati kako izgleda video reklama koju mi je bilo posebno zadovoljstvo da radim. U pitanju je vikendica koja se nalazi na Fruškoj Gori.

Pusti video zapis