Snimanje utakmica i sportskih događaja

Kao neko ko je ceo život u sportu, jedna od omiljenih stvari u kojima najviše uživam mi je snimanje košarkaških utakmica ali i svih ostalih sportova. Danas međutim nije dovoljno samo snimiti poslati i to je to. Po meni još bitiji deo je editovanje samog videa, to jest: Intro za najavu utakmice, grafika rezultata, statistika igrača i sve što ide uz to da ceo video izgleda mnogo profesionalnije i bude zanimljiviji za gledanje.

Nemojte se bojati neuspeha, to je put do uspeha !

Pravljenje highlight sportskih videa i promocija sportista

U sportu sam od svoje desete godine a highlights i promotivne videe pravim poslednjih 5 godina, moj najveci projekat je za jednu americku školu za koju sam do sada uradio preko 50 promotivnih videa.

Snimanje highlight sportskih videa i promocija sportista je danas postala neizbežan deo jednog kluba ili sportske karijere.   U današnjem svetu medija, promocija, prepoznatljivost na društvenim medijima je u poslednjih 10 godina postala skoro jednako važna kao i sama  igra kluba ili individualne veštine sportiste.  

Zato je jedna od najboljih stvari koje možete da uradite za svoju karijeru, uz naravno ogroman rad i posvecenost svom telu , fizičkoj i mentalnoj spremi , da promovišete sebe kao sportistu u najprofesionalnijem svetlu. 

Cena sportskih highlight videa

Cena snimanja sportskih promotivnih videa (highlightsa) se kreće od 50€ pa naviše , zavisi od toga koliko je video materijala potrebno, i u kojoj rezoluciji se snima, naravno sve uz dogovor.

Od zavisnosti u koju svrhu odlučimo da koristimo taj video , da li samo kao story ili objavu na društvenim medijima , fitnes video ili nam treba i vaš kratki inteviju koji želite da pošaljete na neki američki fakultet i predstavite sebe najbolje moguće. Ili samo želite da sačuvate detalje i najbolje poteze iz sezone koja je za vama.

Pogledajte kako sam uradio jedan promotivni video za srednjoškolca koji sebe želi da predstavi američkim college timovima.

Na ovom videu sam napravio i intro za njegovo predstavljanje plus sam koristio njegov glas da video napravim još boljim i bolje dočaram njega kao osobu i sportistu, ubacio muziku koja ide u pozadini i neke specijalne efekte da sve izgleda još dinamičnije i zanimljivije.

Važnost promocije i karaktera sportiste možete videti na primeru Conor McGregora koji i posle pada u njegovoj karijeri i niza od par godina bez pobede i dalje može da dobije koji god želi meč čak i za titulu, samo zbog njegovog karatktera i promocije , što nam govori da je show bussines skroz preuzeo sport a na nama je da se prilagodimo promenama.  

Pusti video zapis