Snimanje proslava

Ukoliko vam je potrebno snimanje proslava, bilo da je u pitanju snimanje svadbe, krštenja, rođendana… na pravom ste mestu. Zabeležiću vaš poseban događaj na prirodan i kreativan način. Uz svaki video dobijate i kraći, storytelling video u trajanju od par minuta koji lako možete deliti sa prijateljima. Zakažete snimanje u toku 2023. godine, i pokloniću vam nekoliko kadrova snimljenih dronom (ukoliko prostor omogućava).

Snimam sve vrste proslava, a ovo su najtraženije

 

Snimanje venčanja

 

Snimanje krštenja

 

Snimanje rođendana

Devojačko veče

Snimanje venčanja

Bilo da ste iz Novog Sada, Srema ili okoline, mogu za vas da realizujem snimanje venčanja. Moje angažovanje tokom snimanja venčanja traje toliko koliko traje i svadba.

Cena snimanja venčanja se kreće od 150€. Ukoliko mi poverite snimanje vašeg specijalnog dana tokom 2023. godine, ja ću vama pokloniti snimanje venčanja dronom. Ovaj poklon podrazumeva nekoliko kadrova snimljenih dronom.

Snimanje venčanja mlada u venčanici, devojčica drži veo

S obzirom da danas uglavnom imam zahteve za pravljenje kraćih snimaka svadbe, možemo dogovoriti da snimak venčanja bude montiran u nekoliko verzija. Stariji uglavnom vole da pogledaju malo dužu verziju i za njih možemo napraviti snimak od sat i po, dva. Sa druge strane, mlađi više vole kraće verzije, tako za njih mogu montirati snimak u trajanju od oko 45 minuta.

Pored toga spremiću vam i specijalni storytelling video u trajanju od nekoliko minuta. To je snimak koji ćete lako deliti sa svim prijateljima i na društvenim mrežama.

Snimanje krštenja

Krštenje je poseban trenutak za svaku porodicu. Pored fotografisanja, snimanje krštenja a je postao neizostavni deo ovog događaja. Kao i kod snimanja svadbi, snimak krštenja mogu montirati u nekoliko verzija. Uvek ću napraviti i jedan kraći snimak u trajanju od par minuta koji ćete lako moći da podelite sa svojim prijateljima i porodicom. Snimanje krštenja vršim na području Novog Sada, Srema i okoline, ali ukoliko želite baš mene, mogu doći do bilo kod mesta u Srbiji.

Snimanje krštenja

Snimanje rođendana

Bilo da je u pitanju osamnaesti, prvi ili bilo koji drugi rođendan, svaki rođendan je vreme za slavlje. Umesto da rođendan snimate telefonom, ili da za to zadužite prijatelje, pozovite mene. Zabeležiću sve ključne i spontane trenutke koje želim da imate zauvek. Pogledajte i ponudu za snimanje dečijih rođendana.

Snimanje rođendana vršim u Novom Sadu, kao i Sremu i okolini. Ukoliko ipak želite da ja snimim vaš rođendan, mogu doći na bilo koju lokaciju u Srbiji. Cena snimanja rođendana se kreće od 150€.

snimanje rođendana

Poklon za devojačko veče

Poklon za devojačko veče treba da bude originalan i personalizovan. Poklonite budućoj mladi divan poklon „Snimanje devojačke večeri“. Zar postoji originalniji poklon?

U zavisnosti od vaših zahteva montiraću nekoliko kraćih i jedan srotytelling video koji ćete zauvek čuvati. Snimićemo i poruku za buduću mladu koja može biti iznenađenje. Pozovite me i zajedno ćemo smisliti najbolje rešenje. Ukoliko je žurka napolju, snimićemo i nekoliko kadrova dronom. Cena snimanja devojačke večeri se kreće od 150€.

devojačko veče, devojke igraju u bazenu

Snimanje sportskih događaja

Pored snimanja, moja velika ljubav je i sport. Zato mi snimanje sportskih događaja pričinjava posebno zadovoljstvo.

Nakon snimljene utakmice, obrađen i montiran snimak ću vam isporučiti u dogovorenom roku. Pozovite me da zajedno uživamo u vašem sportskom događaju.