Snimanje proslava

Ukoliko vam je potrebno snimanje proslava, bilo da je u pitanju snimanje svadbe, krštenja, rođendana… na pravom ste mestu. Zabeležiću vaš poseban događaj na prirodan i kreativan način. Uz svaki video dobijate i kraći, storytelling video u trajanju od par minuta koji lako možete deliti sa prijateljima. Zakažete snimanje u toku 2021. godine, i pokloniću vam nekoliko kadrova snimljenih dronom (ukoliko prostor omogućava).

Snimam sve vrste proslava, a ovo su najtraženije

Snimanje venčanja

Bilo da ste iz Novog Sada, Srema ili okoline, mogu za vas da realizujem snimanje venčanja. Moje angažovanje tokom snimanja venčanja traje toliko koliko traje i svadba.

Cena snimanja venčanja se kreće od 150€. Ukoliko mi poverite snimanje vašeg specijalnog dana tokom 2021. godine, ja ću vama pokloniti snimanje venčanja dronom. Ovaj poklon podrazumeva nekoliko kadrova snimljenih dronom.

Snimanje venčanja mlada u venčanici, devojčica drži veo

S obzirom da danas uglavnom imam zahteve za pravljenje kraćih snimaka svadbe, možemo dogovoriti da snimak venčanja bude montiran u nekoliko verzija. Stariji uglavnom vole da pogledaju malo dužu verziju i za njih možemo napraviti snimak od sat i po, dva. Sa druge strane, mlađi više vole kraće verzije, tako za njih mogu montirati snimak u trajanju od oko 45 minuta.

Pored toga spremiću vam i specijalni storytelling video u trajanju od nekoliko minuta. To je snimak koji ćete lako deliti sa svim prijateljima i na društvenim mrežama.

Snimanje krštenja

Krštenje je poseban trenutak za svaku porodicu. Pored fotografisanja, snimanje krštenja a je postao neizostavni deo ovog događaja. Kao i kod snimanja svadbi, snimak krštenja mogu montirati u nekoliko verzija. Uvek ću napraviti i jedan kraći snimak u trajanju od par minuta koji ćete lako moći da podelite sa svojim prijateljima i porodicom. Snimanje krštenja vršim na području Novog Sada, Srema i okoline, ali ukoliko želite baš mene, mogu doći do bilo kod mesta u Srbiji.

Snimanje krštenja

Snimanje rođendana

Bilo da je u pitanju osamnaesti, prvi ili bilo koji drugi rođendan, svaki rođendan je vreme za slavlje. Umesto da rođendan snimate telefonom, ili da za to zadužite prijatelje, pozovite mene. Zabeležiću sve ključne i spontane trenutke koje želim da imate zauvek. Pogledajte i ponudu za snimanje dečijih rođendana.

Snimanje rođendana vršim u Novom Sadu, kao i Sremu i okolini. Ukoliko ipak želite da ja snimim vaš rođendan, mogu doći na bilo koju lokaciju u Srbiji. Cena snimanja rođendana se kreće od 50€.

snimanje rođendana

Poklon za devojačko veče

Poklon za devojačko veče treba da bude originalan i personalizovan. Poklonite budućoj mladi divan poklon „Snimanje devojačke večeri“. Zar postoji originalniji poklon?

U zavisnosti od vaših zahteva montiraću nekoliko kraćih i jedan srotytelling video koji ćete zauvek čuvati. Snimićemo i poruku za buduću mladu koja može biti iznenađenje. Pozovite me i zajedno ćemo smisliti najbolje rešenje. Ukoliko je žurka napolju, snimićemo i nekoliko kadrova dronom. Cena snimanja devojačke večeri se kreće od 50€.

devojačko veče, devojke igraju u bazenu

Snimanje sportskih događaja

Pored snimanja, moja velika ljubav je i sport. Zato mi snimanje sportskih događaja pričinjava posebno zadovoljstvo.

Nakon snimljene utakmice, obrađen i montiran snimak ću vam isporučiti u dogovorenom roku. Pozovite me da zajedno uživamo u vašem sportskom događaju.